Carmona espera que el partit d’anada de la Supercopa “no sigui definitiu i que sí que ho sigui el Palau”

Carmona espera que el partit d’anada de la Supercopa “no sigui definitiu i que sí que ho sigui el Palau”

El Barça Alusport viatja aquesta tarda cap a Múrcia amb la intenció de treure un bon resultat per a la tornada al Palau Cristian i Jordi Torras són baixa per lesió Ferran Plana, Adrián Ortego i Chema Mella, les novetats de la llista de convocats

Amb la Copa Catalunya a la butxaca, el FC Barcelona Alusport viatja a Múrcia amb la intenció d’obtenir un bon resultat de cara al partit de tornada, que es jugarà el dia 10 de setembre al Palau Blaugrana.

Marc Carmona compta amb les baixes de Cristian i Jordi Torras, que seran cobertes per Chema Mella i Ferran Plana. També viatja el jove del filial Adrián Ortego, ja que Fernandao arrossega molèsties, malgrat que viatja.

Il·lusió per un títol que falta

“Hem tingut la sort d’encadenar tres anys molt bons, de guanyar moltes coses, però realment ens falta aquest títol. És una generació de jugadors irrepetible i ens agradaria poder aconseguir aquesta primera Supercopa per a la casa”, explica Marc Carmona.

Un format diferent

A diferència d’altres temporades, en les quals el format de la Supercopa era de Final a Quatre en una seu neutral, la crisi obliga a canviar el format i a fer-ho com ho fa el futbol. El partit d’anada, per tant, es jugarà aquest dimarts a les 21.00 hores i, la tornada, set dies després, a les 22.15 hores al palau Blaugrana: “Avantatge o inconvenient, no ho sabem. El que sí que esperem és que serveixi una mica d’estímul el fet de poder jugar la tornada a casa. Estem a pretemporada i, per tant, l’equip encara està amb les cames carregades, rovellats en alguns automatismes, però aquest format espero que ens doni aquest plus de motivació que potser altres anys no hem tingut. Així que espero que el títol es pugui resoldre al Palau.”

Bones incorporacions a El Pozo

“Tenint en compte com estan jugant els darrers anys, que són un equip que obre molt el camp i que té moltes situacions d’un contra un crec, que el canvi de Paulinho per Raul Campos els dóna molt més. Ara tenen dos quartets en què tots els jugadors tenen molta habilitat en l’un contra un. Sempre dic als nostres jugadors que El Pozo és un equip que ens exigeix moltíssim des del punt de vista defensiu... Ara, una mica més.”

Assumeix el paper de favorits

“Suposo que sí que som favorits. La derrota és el que més t’estimula per millorar, per autoexigir-te, i, en aquest sentit, ells tenen avantatge perquè venim de guanyar-los la Lliga, de guanyar les finals de l’any passat. La seva motivació serà altíssima. Hem d’igualar això i després esperar que el partit de demà no sigui definitiu i que el Palau sí que ho sigui”, reconeix el tècnic del FC Barcelona Alusport.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut