Cinc blaugranes estan a punt per començar l’Europeu de bàsquet

Cinc blaugranes estan a punt per començar l’Europeu de bàsquet

Papanikolau, Lampe, Tomic, Nachbar i Hakanson, del Barça B, inicien aquest dimecres a Eslovènia el Campionat d’Europa En la fase de grups hi ha fins a quatre enfrontaments entre jugadors blaugrana

El FC Barcelona té cinc representants al Campionat d’Europa de bàsquet, que es disputa a Eslovènia a partir d’aquest dimecres i fins al 22 de setembre. Els homes del primer equip que juguen aquest torneig són el grec Kostas Papinokalau, el polonès Maciej Lampe, el croat Ante Tomic i l’eslovè Bostjan Nachbar. A més, també participa en l’Europeu el jugador suec del Barça B Ludvig Hakanson, que és el més jove del torneig.

Es dóna el cas que diversos blaugranes es veuran les cares en la fase de grups. Polònia, Croàcia i Eslovènia figuren al Grup C, on també hi ha Espanya. Per la seva banda, Grècia i Suècia estan al Grup D. Això provoca que, per exemple, Hakanson i Papanikolau coincideixin a la pista la tarda d’aquest dimecres (17.45). En aquesta jornada inaugural Tomic s’enfrontarà a Espanya (17.45), mentre que Lampe debutarà contra Geòrgia (14.30), i Nachbar, que juga a casa, farà el mateix contra la República Txeca (21.00).

Set enfrontaments d’especial interès

A part dels enfrontaments de Grècia contra Suècia i Croàcia contra Espanya, a la fase de grups de l’Europeu hi ha cinc partits per remarcar. En la segona jornada, aquest dijous, l’eslovè Nachbar jugarà contra Espanya. Nachbar i Tomic s’enfrontaran entre ells el diumenge 8 de setembre, dia en què Lampe es trobarà davant el combinat espanyol. Ja a la darrera jornada de la fase de grups, el dilluns 9 de setembre, Nachbar i Lampe coincidiran al parquet.

Consulta l’horari complet del Campionat d’Europa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut