Xavi Pascual: “Hem de ser capaços de defensar millor”

Xavi Pascual: “Hem de ser capaços de defensar millor”

El tècnic del FC Barcelona es lamenta del nombre de faltes fet per l’equip perquè “una diferència de 15 punts des del tir lliure és moltíssim” “Hem d’aprendre i, a poc a poc, agafar experiència per adaptar-nos a partits així”, explica Pascual

[[DES_1]]Xavi Pascual ha comentat a la roda de premsa posterior al partit contra el Reial Madrid que l’equip no pot cometre tantes faltes personals i que ha de ser capaç de defensar millor. “No podem fer un nombre tan elevat de faltes (31) perquè porta a una diferència en els tirs lliures molt elevada. En opcions d’un contra un han trobat molts avantatges i hem de ser capaços de millorar aquest aspecte”, ha comentat el primer entrenador del Barça.

Estem a principi de temporada i totes les lectures, inclús en la derrota, han de ser positivesPel que fa a la defensa, Pascual ha dit que l’equip, amb moltes cares noves, ha d’agafar experiència en partits transcendentals, que es poden decidir als últims instants per petits detalls. “És una final i han d’aprendre a agafar experiència a poc a poc adaptant-se a un partit com aquest”, ha analitzat el tècnic, que ha afegit que l’equip ha d’anar “pas a pas sabent que encara estem una mica verds”.

Finalment, ha comentat: “Evidentment hi ha aspectes positius. Estem a principi de temporada i totes les lectures, fins i tot en la derrota, han de ser positives. Ara tenim la Lliga Catalana i després el partit contra el València, que segur que estarà molt preparat per a aquest partit”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut