Carmona: “El partit davant el Marfil és un bon exemple del que significa la paraula derbi”

Carmona: “El partit davant el Marfil és un bon exemple del que significa la paraula derbi”

Marc Carmona podrà comptar amb la totalitat de la plantilla per al duel d’aquest diumenge al vespre

Tot just abans de començar l’entrenament, Marc Carmona, entrenador del FC Barcelona Alusport, i Saad, han valorat el derbi de diumenge davant del Marfil Sant Coloma (20 hores).

El preparador blaugrana s’ha mostrat convençut que el partit de diumenge davant el Marfil Santa Coloma “és un bon exemple del que significa la paraula derbi, independentment de la classificació de l’un i de l’altre, de les plantilles, dels pressupostos. Són partits que són igualats, de molta tensió. Hi ha jugadors que han estat aquí i ara estan allà i a l’inrevés. Per tant, sempre és un partit molt difícil per a nosaltres”. Per la seva banda, Saad, ha incidit en aquest aspecte: “Sempre contra Marfil és un partit dur i sabem que hem d’estar atents perquè en tractar-se d’un derbi serà complicat i més al jugar-se a Santa Coloma”.

Xoc d’estils

Els colomencs han començat la temporada amb molta facilitat per marcar i aquesta és una de les preocupacions del preparador culer. “A ells els hi va bé partits amb marcadors alts amb poc control, amb anades i vingudes. Hem d’intentar controlar-ho. Nosaltres ens trobem més còmodes amb un partit més controlat i marcant el ritme de joc. Veurem qui és capaç d’imposar el seu estil de joc i la seva idea”.

Marc Carmona podrà comptar amb la totalitat de la plantilla a l’haver recuperat Gabriel després que superés les molèsties al soli que el van apartar de la convocatòria davant el Santiago Futsal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut