Guanyar per seguir amunt

Guanyar per seguir amunt

El derbi davant el Marfil Santa Coloma es jugarà a les 20 hores (Energy i Esport3) en una situació no gaire habitual els darrers anys: amb els colomencs per davant a la classificació

Les darreres temporades, el Barça Alusport sempre ha estat per davant del Marfil Santa Coloma. Però en aquest inici de temporada el conjunt dirigit per Xavier Passarius ha guanyat tres partits i n’ha empatat un. A més, el conjunt de Santa Coloma és un dels màxims golejadors del campionat i el seu pivot Dani Salgado ja ha aconseguit 9 dianes que el converteixen en un dels màxims golejadors de l’LNFS 2013/14.

Martel i Dídac, a bon nivell

Un dels al·licients del partit serà veure com evoluciona el jove Èric Martel, cedit pels culers al Marfil Santa Coloma. El pivot ja ha marcat quatre gols amb el seu equip i és un dels artífexs del bon inici de temporada dels colomencs. Un dels altres protagonistes locals és el porter Dídac. Cedit també pel Barça Alusport, ha estat crucial per guanyar punts aquesta temporada. És una referència sota els pals i la consistència que li ha donat al seu equip és una de les claus del Marfil.

Tots els disponibles

Per la seva banda, Marc Carmona podrà comptar amb els 12 jugadors del primer equip per segona vegada aquesta temporada i buscarà trencar la ratxa de dos empats consecutius aconseguits davant l’Inter Movistar i el Santiago Futsal. La victòria és l’únic objectiu del Barça Alusport per tal de seguir al capdavant de la classificació i no perdre el ritme dels seus rivals.

Precedents favorables

La història recent juga a favor dels blaugrana. L’última vegada que es van veure les cares va ser a la final de la Copa Catalunya on els de Carmona van vèncer per un ajustat 4-3 amb dos gols d’Igor, un d’Ari Santos i un altre de Lin. Els blaugranes han guanyat els últims cinc enfrontaments en lliga davant el Marfil Santa Coloma i el balanç del últims vuit partits entre els dos equips és de sis victòries, una derrota i un empat a favor dels homes de Marc Carmona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut