Ricard Muñoz: “Tenim moltes ganes de jugar davant la nostra gent”

Ricard Muñoz: “Tenim moltes ganes de jugar davant la nostra gent”

El tècnic i els jugadors del FC Barcelona afronten el partit d’aquest dissabte contra el CP Tordera amb il·lusió, confiança i ganes d’oferir un bon partit als socis i aficionats

Els jugadors i el tècnic blaugrana coincideixen a destacar les ganes que tenen de tornar a disputar un partit al Palau Blaugrana. “Tenim moltes ganes de jugar davant la nostra gent”, ha destacat aquest divendres Ricard Muñoz. “Volem seguir en la mateixa línia que fins ara. Sortirem a donar-ho tot des del primer moment”, ha afegit Reinaldo García.

“El Tordera té una plantilla més aviat curta. No té res a perdre i m’imagino que plantejarà un partit defensiu, amb la confiança de saber que és un duel complicat per a ells”, ha explicat l’entrenador del Barça, que també ha apuntat com l’afrontaran els seus homes: “Amb il·lusió i confiança, sent conscients que costarà trencar-lo”. “Sabem que la temporada serà dura però treballem per intentar guanyar-ho tot. Estem motivats”, ha apuntat Reinaldo Garcia, demostrant l’ambició de l’equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut