Assalt al fortí de Mendizorrotza

Assalt al fortí de Mendizorrotza

El Barça B s’enfronta aquest dissabte a l’Alabès (18 hores, Esport3) a Mendizorrotza, un estadi que històricament és el seu fort Els blaugranes recuperen Sergi Gómez i Bagnack, Sanabria i Babunski que estaven amb les seves seleccions

El filial blaugrana buscarà els tres punts aquest dissabte (18 hores, Esport3) davant de l’Alabès, un rival que arriba al duel amb molt bona dinàmica de resultats. Els vitorians jugaran davant el Barça B després de dues victòries consecutives (3-1 contra l’Hèrcules i 2-3 davant del Mirandès).

Estrenar-se a fora de casa

Els homes d’Eusebio Sacristán buscaran estrenar-se a domicili en aquesta Lliga i trobar el camí del gol per plasmar el bon joc de les últimes jornades. A més, l’Alabès encara no coneix la derrota a l’estadi de Mendizorrotza, després de dues victòries (3-0 contra l’Sporting i 3-1 davant de l’Hèrcules) i dos empats (1-1 contra el Las Palmas i 1-1 davant el Sabadell), fet que accentua la dificultat d’emportar-se la victòria del fortí de Vitòria.

Recuperen efectius

El tècnic Eusebio Sacristán podrà comptar amb Sergi Gómez després de perdre’s les últimes dues jornades de Lliga per lesió. El central s’ha recuperat de l’esquinç de genoll.

Els qui també tornen després d’acudir a la fase de classificació per al Mundial del 2014 són Bagnack, Sanabria i Babunski. Tots tres s'han entrenat amb normalitat després d’haver estat convocats amb el Camerun, el Paraguai i Macedònia.

Tres exblaugranes a Vitòria

L’Alabès compta amb alguns vells coneguts de l’afició blaugrana, com és el cas de Fernando Macedo da Silva Rodilla, més conegut com ‘Nano’, que va arribar a debutar amb el primer equip la temporada 1999/00 després d'haver jugat amb el Barça B amb només 17 anys a la Segona Divisió la temporada anterior. Nascut a la Corunya, va deixar el Club la temporada 2002/03. Pepe Mora també va jugar a les files del Barça B, durant la temporada 2004/05, on va arribar a jugar fins a 30 partits a Segona Divisió B. Finalment, Óscar Serrano, que va jugar al FC Barcelona en edat juvenil, ha arribat aquesta temporada a l’Alabès després de set temporades al Racing i les dues últimes al Llevant.

Qui també recordarà l’afició blaugrana és l’actual entrenador vitorià, ‘Natxo’ González, per la seva etapa al Sant Andreu. En una eliminatòria molt igualada, el Barça B va aconseguir tornar a Segona Divisió després de guanyar al Miniestadi el Sant Andreu de González (1-0) amb gol de Jonathan Soriano i d'empatar a zero al Narcís Sala.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut