El FC Barcelona d’handbol, de Champions a les seleccions

El FC Barcelona d’handbol, de Champions a les seleccions

Durant les properes dues setmanes, el calendari de l’handbol blaugrana viurà un canvi profund de dinàmica

Després de dues intenses setmanes combinant l’Asobal i la VELUX EHF Champions League, l’handbol blaugrana canvia de rutina les dues properes setmanes. Un partit de Lliga, el de divendres a les 12.15 h a Irun contra el Bidasoa, i la marxa d’un gran gruix de jugadors blaugrana a les seleccions la setmana següent, varia la dinàmica barcelonista.

Un partit de Lliga

L’actual setmana el FC Barcelona d’handbol l’enfoca amb un sol partit. La cita, corresponent a la vuitena jornada de la Lliga Asobal, la viuran els blaugranes el divendres 25 d’octubre a la pista d’un històric com és el Bidasoa Irun.

Per preparar aquesta cita Pascual ha programat tres entrenaments al Palau Blaugrana. Dimarts, dimecres i dijous el grup es trobarà al pavelló blaugrana per entrenar-se i el mateix dijous viatjarà a San Sebastià per descansar-hi, i divendres al matí s’acostaran a Irun.

Setmana de seleccions

Un cop disputat el partit davant el Bidasoa, la setmana següent està marcada en el calendari com la setmana de compromisos internacionals.

Gran part de l’equip marxarà a les seleccions. Alguns, amb partits de classificacions, d’altres, amb torneigs, i altres, amb partits amistosos.

Sterbik, Morros, Sarmiento, Tomás i Entrerríos, amb Espanya; Noddesbo, amb Dinamarca; Sorhaindo i Karabatic, amb França; Rutenka, amb Bielorússia; Stranovsky, amb Eslovàquia, i Lazarov, amb Macedònia, són els blaugranes que estaran fora la setmana que ve.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut