Primera presa de contacte amb el Fenerbahçe Ülker Sports Arena

Primera presa de contacte amb el Fenerbahçe Ülker Sports Arena

El Barça s'entrena per espai de gairebé dues hores a l’escenari del partit El matx es jugarà a les 20.00 hores (19.00 hores a Barcelona) Lorbek i Oleson no han viatjat i segueixen amb les seves respectives recuperacions

El FC Barcelona ha arribat pràcticament a les 15.00 hores a l’hotel de concentració a Istanbul. Els blaugranes, que han sortit a les 08.30 hores de les instal·lacions del Camp Nou, han viatjat en un vol xàrter que s’ha enlairat a les 10.15 hores i ha aterrat a la capital turca superats dos quarts de dues del migdia. Tenint en compte que cal sumar una hora més a l’horari català, l’equip ha arribat a l’hotel a les 15.00 hores.

Dinar, descans i entrenament

L’equip ha dinat només arribar. Després ha descansat, ha tingut una breu trobada amb tres membres d’una nova penya barcelonista que s’ha gestat a Istanbul i just després de berenar i de tenir la clàssica reunió amb el cos tècnic per repassar aspectes del rival, s’ha dirigit cap al magnífic Fenerbahçe Ülker Sport  Arena, un pavelló espectacular que per a aquest divendres té totes les entrades venudes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut