Continuen invictes (36-28)

El filial de l’handbol blaugrana supera el Chapela gallec i continua líder imbatut de la Divisió d’Honor Plata

En un partit jugat a la Ciutat Esportiva i contra un equip que juga molt millor del que la seva classificació indica, els joves blaugrana van demostrar la seva capacitat de treball assolint un altre triomf.

A poc a poc fonamenten el triomf

Els blaugranes esperaven un partit de molta agressivitat per part de la seva defensa 6:0 i sabien que havien de contrarestar-ho amb un joc més viu. Per això van començar amb una defensa 5:1, amb vista a intentar posar un ritme tan elevat com fos possible i dificultar les accions dels seus llançadors, Casal i Vidal.

Els parcials cada cinc minuts donen una idea del que va ser el partit, en el qual a poc a poc els joves del filial anaven assolint aquest avantatge. Només en els primers cinc minuts de la segona part ja va haver-hi una reacció seva gràcies a contínues pèrdues de pilota dels blaugranes que facilitaven el contraatac dels visitants. De mica en mica van seguir ampliant l’avantatge fins als vuit gols de diferència final.

Cal destacar el bon partit de Víctor Sáez, que va anotar molts gols de contraatac, i també el debut aquesta temporada del juvenil Xavi Castro.