Els homes de Marc Carmona continuen sent la millor defensa de l'LNFS

Els homes de Marc Carmona continuen sent la millor defensa de l'LNFS

El Barça Alusport segueix sent la millor defensa del campionat any rere any. Els blaugranes no estan encertats de cara a porteria, però mostren la mateixa solidesa defensiva de sempre

Una de les bases dels triomfs de les darreres temporades ha estat la solidesa defensiva mostrada en cada partit. Aquesta actitud a l’hora de defensar els ha portat a aconseguir els títols que el Museu del FC Barcelona mostra orgullós a tots els visitants que passen per la zona reservada al futbol sala.

Hi ha una dita a l’esport que diu que "l’atac guanya partits i la defensa, campionats". En el cas del Barça Alusport, s’ha complert fil per randa. Des de la temporada 2008/09 els de Carmona han estat els millors en l’aspecte defensiu a excepció de la temporada 2011/12, en què van ser els segons. La temporada 2008/09 només van permetre 56 gols a la Lliga, mentre que la 2009/10 els rivals van aconseguir 57 gols. La 2010/11 la xifra es va incrementar una mica fins a arribar als 63. La 2011/12 van ser segons darrere de l’Inter Movistar amb 65 gols encaixats per 61 dels madrilenys. La temporada passada els culers només van permetre 45 gols en tot el campionat. Aquest curs, després de vuit jornades disputades, els porters del Barça Alusport només han recollit la pilota de la xarxa en 13 ocasions amb una mitjana d’1,62 gols per partit.

Si bé és cert que l’encert a porteria no és tan eficient com en temporades anteriors, la defensa continua sent eficient com sempre. La feina realitzada per l’‘staff’ tècnic blaugrana troba la recompensa al baix encert rematador d’aquest inici de temporada. El tant per cert de gols encaixats és el més baix de les últimes sis temporades a l’LNFS. Els jugadors i Carmona confien que una vegada el Barça Alusport torni a trobar el camí del gol tornarà a ser l’equip de sempre, el que ha permès guanyar 11 títols en tres anys i escaig.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut