Carles Planas: “Hem de seguir amb la mateixa determinació i actitud”

Carles Planas: “Hem de seguir amb la mateixa determinació i actitud”

El defensa blaugrana confia en la recuperació de l’equip i es mostra confiat que els resultats acabaran arribant És, a banda de Masip, l’únic jugador que ha disputat tots els minuts en les 12 jornades de Lliga

Carles Planas, un dels capitans del filial blaugrana, ha passat aquest dijous pel plató de l’‘ADN’ Barça a dos dies del partit de dissabte contra el Jaén al Miniestadi (18 hores, Esport3). Va deixar entreveure que és una bona oportunitat per redreçar el rumb de l’equip, que necessita els tres punts per escalar a la classificació.

Preocupat, però amb confiança

Planas no amaga la preocupació pels resultats obtinguts, però és positiu i treu ferro a l’assumpte: “Sabem que estem a sis punts de les posicions de play-off d’ascens i que en dos o tres partits pot canviar totalment aquesta situació”. Afirma que és “complicat” reconduir situacions com aquesta, però també que no són irreversibles: “Si seguim fent les coses així confiem que arribaran els gols i els resultats”.

En la seva quarta temporada al filial, i com un dels capitans, és conscient que ha de fer un pas endavant i “afrontar d’una altra manera aquestes situacions”. En aquestes quatre temporades ja ha viscut situacions semblants i l’experiència li diu el següent: “El que hem de fer és no desesperar i seguir amb la mateixa determinació i actitud” i els resultats “ja arribaran”.

Satisfet en l'aspecte personal

Juntament amb Jordi Masip, ha disputat els 12 partits de Lliga complets, i això suposa 1.080 minuts consecutius jugats i una satisfacció per a ell: “De moment ho estic jugant tot, esperem que segueixi en la mateixa línia”. Confia que les lesions el “respectin” i pugui, com a mínim, igualar els 17 partits seguits de la passada temporada, en què va disputar els 90 minuts.

També s’ha mostrat agraït als tècnics del primer equip per confiar en ell en algunes sessions d’entrenaments i donar-li així la possibilitat de seguir millorant: “Això s’agraeix, perquè sempre et fa créixer com a jugador i com a persona”.

Dissabte, el Jaén

Tot i ser una bona oportunitat per consolidar-se al Miniestadi, Planas avisa que en aquesta categoria “no hi ha cap partit que puguis considerar fàcil” ni cap rival “assequible”. El partit es disputarà a les 18 hores i serà emès en directe per Esport3.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut