Un dia a Minsk amb el FC Barcelona d’handbol

Un dia a Minsk amb el FC Barcelona d’handbol

Els blaugranes viuen la jornada prèvia al cinquè partit de la primera fase de la VELUX EHF Champions League a la capital bielorussa

Dimarts a la nit l’handbol blaugrana va arribar a Minsk per preparar el partit de dijous a les 17 h de Barcelona davant el Dinamo Minsk. Dimecres han fet el dia complet a la ciutat bielorussa amb el treball previ d’un partit de Champions.

Matí tranquil

Els blaugranes han descansat la nit de dimarts a dimecres a Minsk i han aprofitat per recuperar la diferència horària entre Barcelona i la capital de Bielorússia (dues hores més a Minsk).

El matí de dimecres ha estat més tranquil. Després d’esmorzar, els jugadors han tingut temps de lleure fins a l’hora de dinar. Passeig per la ciutat, un guia de luxe com és Siarhei Rutenka –nascut a Minsk- o bé temps d’oci per poder descansar durant el matí.

A les 13 h de Minsk, els jugadors i tècnics blaugrana han dinat un menú amb amanida, lasanya, escalopa i fruita o iogurts per postres.

Tarda de treball

Després de dinar, hora de descans, i a les 16 h locals els blaugranes han sortit cap al pavelló Minsk Arena, seu del partit de dijous, per entrenar-se. A les 16.30 h Xavi Pascual ha començat l’entrenament, que ha durat fins a les 18 h.

La dutxa a l’hotel i el treball de recuperació i fisioteràpia amb vista al partit de dijous han estat les activitats que l’equip ha desenvolupat a la part final de la tarda, abans de sopar a les 20 h de Minsk.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut