Retornen al camí del triomf (49-30)

El bàsquet en cadira de rodes blaugrana supera el CE Sant Nicolau després de la derrota davant el Joventut

El de dissabte era un partit important després de la desfeta a Badalona, i els blaugranes eren conscients de la feina que havien de fer per guanyar, i així van sortir a la pista.

Agafen el ritme

El primer quart va començar molt bé per als interessos blaugrana, amb un parcial de 14 a 0, dominant el joc d'atac, amb bones passades i construint les jugades marcades des de la banqueta.

Amb una defensa ajustada i tancant les entrades del seu jugador alt a dins de l'ampolla, provocant errades i tirs ràpids per part dels de Sabadell, es va tancar aquest quart amb un marcador de 16-2.

El segon quart va seguir amb la mateixa tònica, amb atacs amb molta mobilitat i alhora amb paciència, buscant la millor opció, fallant moltes cistelles fàcils, però seguint amb els objectius marcats des de la banqueta i amb un Sant Nicolau que no abaixava els braços i ens posava en dificultats tant en defensa com en atac. El marcador va acabar 32-9.

S’emporten el triomf

Lluny d'arronsar-se, els jugadors sabadellencs van sortir amb molta força al tercer quart i amb un parcial de 2-8 en tres minuts van obligar l’entrenador blaugrana a demanar temps mort. Van començar els nervis en els blaugranes, que van deixar de treballar en equip i van fallar passes i tirs còmodes i van jugar amb molta precipitació. El parcial del quart va acabar perdut per un parcial de 6-12 i un marcador amb un 38-21.

L’últim quart els blaugranes van sortir una mica més atents i en defensa es va fer una pressió forta tant per part d’un equip com de l'altre i es va mantenir la diferència, però sense fer un joc fluid i ni d'equip. Tot i així, va acabar el partit amb una marcador favorable de 49-30.