Triomf a casa del vòlei femení (3-1)

Triomf a casa del vòlei femení (3-1)

El CVB-Barça s’imposa a un dels històrics de la categoria i s’emporta un treballat triomf davant el CV Aguere

Després de dos partits amb sort diversa fora de casa, l’equip d'SFV tornava al pavelló de l’Hospitalet Nord per enfrontar-se a un dels equips veterans a la categoria, campió de Lliga no fa gaire i que després d’una fluixa temporada anterior s’havia reforçat, i molt, amb jugadores veteranes amb molt de voleibol a sobre.

El que bé comença...

Però les noies de Marta Gens i Jaume Febrer van sortir de bon principi ficades en la feina i van aconseguir un lleuger avantatge que ja no deixarien en tot el set. Una màxima diferència al 18-12 relaxava una mica el joc local i feia demanar un temps mort per tornar la tensió al joc i tancar el set 25-21 sense sensació que el parcial s’hagués pogut escapar en cap moment.

Diferent inici al segon parcial, en què eren les tinerfenyes les que dominaven el marcador, però a molt poca distància. Reacció local per dur el set igualat fins a l’empat a 14 i acabar trencant-lo de forma definitiva amb un parcial d’11-4 que el portaven al sac blaugrana per un clar 25-18.

...bé acaba

Reacció visitant al tercer set. I és que la veterania també porta implícita una certa dosi d’orgull. Així, marcador per a les d’Ambrosio González, que retornaven el parcial a les blaugranes: 18-25.

I no hi va haver més color que el blaugrana. De bon principi esperonades pel marcador del set anterior, van dominar totes les facetes del joc i van controlar el marcador ja per 7-3 amb avantatges que no deixarien d’ampliar-se al llarg del parcial fins al 25-18 final.

Cal destacar la bona feina feta en recepció tant de les jugadores de quatre com de la lliure, i això va provocar que les atacants poguessin jugar amb molta més llibertat contra el bloqueig experimentat que tenien al davant.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut