Sandro Rosell presideix el sopar anual de l’Agrupació Barça Jugadors

Sandro Rosell presideix el sopar anual de l’Agrupació Barça Jugadors

L’acte va reunir més de 400 convidats, entre els quals destacaven el president Sandro Rosell, el vicepresident Jordi Cardoner i els directius Toni Freixa, Jordi Mestre i Silvio Elías

L’Agrupació Barça Jugadors va celebrar aquest divendres el tradicional sopar anual, que va estar presidit pel president del FC Barcelona, Sandro Rosell. L’acte es va celebrar a l’Hotel Princesa Sofia de Barcelona i va reunir més de 400 convidats, entre membres i simpatitzants de l’Agrupació, representants institucionals, patrocinadors i col·laboradors. Per part del FC Barcelona hi van assistir el vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, i els membres de la Junta Directiva Toni Freixa, Jordi Mestre i Silvio Elías.

Les boques de l’Estadi portaran el nom d’exjugadors

Sandro Rosell, president del FC Barcelona, va ser un dels encarregats de fer els parlaments. Rosell va anunciar que “les 520 boques d’accés que té el Camp Nou portaran el nom dels exjugadors històrics del Club” i que el Club i l’Agrupació Barça Jugadors es reuniran per establir els criteris. El president blaugrana va anunciar que aquesta mesura es durà a terme “tant si la gent prefereix remodelar l’Estadi o fer-ne un de nou”.

El president de l’Agrupació Barça Jugadors, Ramon Alfonseda, va anunciar que a la plaça situada davant de l’Auditori l’escultora catalana Rosa Serra construirà un monument en homenatge als exfutbolistes del Club.

El sopar va servir per recordar els exjugadors morts durant l’últim any, com l’exporter Antoni Ramallets. L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, va recordar la mort de l’històric porter blaugrana com “el gran disgust de l’any”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut