‘Corrent Fem Barça’ a la 90a edició de la Jean Bouin

‘Corrent Fem Barça’ a la 90a edició de la Jean Bouin

Un total de 280 participants de la Lliga social blaugrana han pres part en la clàssica cursa barcelonina

Aquest diumenge s’ha celebrat la 90a edició de la clàssica cursa atlètica Jean Bouin pels carrers de Barcelona. Com és habitual en les últimes edicions, la cursa ha comptat amb una alta participació blaugrana, ja que la Lliga social de curses populars ‘Corrent Fem Barça’ va incloure aquesta prova al seu calendari. Fins a 280 atletes blaugrana hi han participat.

La Jean Bouin ha estat la cinquena prova del calendari del ‘Corrent Fem Barça’ d’aquesta temporada i, com també és habitual, ha estat la que més interès ha despertat entre els participants. La pròxima cita per als participants del ‘Corrent Fem Barça’ serà la Cursa dels Nassos del dia 31 de desembre, per a la qual ja estan obertes les inscripcions.

La Jean Bouin, una cursa històrica

Aquesta és una de les proves atlètiques populars amb més història de la ciutat de Barcelona, que aquest any ha arribat a la seva 90a edició. La prova pren el nom de Jean Bouin en honor a l’atleta Alexandre François Etienne Jean Bouin, corredor francès que va ser medallista olímpic abans de morir l’any 1914 a la Primera Guerra Mundial.

A continuació detallem els principals resultats dels atletes blaugrana en les diferents categories:

Absoluta masculina: 3a posició, Illias Fifa

Promesa masculina: 1a posició, Marc Alcalá

Júnior masculina: 1a posició, Mohamed Sarhouni

Júnior femenina: 2a posició, Estefanía Zarco

Infantil femenina: 2a posició, Kajtih

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut