El Barça Alusport ha tornat avui dimarts als entrenaments

El Barça Alusport ha tornat avui dimarts als entrenaments

Els homes de Marc Carmona s’han exercitat avui a la pista del Palau després de classificar-se per a la Final a Quatre de la UEFA Elite Round la setmana passada

El Barça Alusport ha tornat avui als entrenaments després de classificar-se brillantment per a la tercera Final a Quatre de la seva història. Els de Marc Carmona s’han exercitat al Palau Blaugrana en una sessió que ha durat gairebé dues hores.

L’equip s’ha exercitat al complet a excepció del lesionat Sergio Lozano, que segueix recuperant-se per la seva banda de la lesió que va patir al partit davant ElPozo Múrcia al Palau el mes d’octubre passat. Avui ha estat una sessió eminentment física tant a la pista com al gimnàs. Un cop acabada aquesta part de l’entrenament, els jugadors s’han exercitat al parquet del Palau per preparar el matx de dijous davant del Ríos Renovables navarrès.

Marc Carmona ha pogut comptar amb tots els jugadors que es van classificar a Pardubice per la tercera Final a Quatre de la història del Club a excepció d’Adrian Ortego, que es va lesionar lleugerament a la part final del tercer partit de la UEFA Elite Round i no s’ha pogut exercitar amb la resta dels components del primer equip.

El Barça Alusport encara tindrà dues sessions d’entrenament per preparar el partit de dijous davant dels navarresos. Dimecres l’equip s’exercitarà al Palau i dijous ho farà a la Ciutat Esportiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut