Fent Barça al bressol del futbol total

Fent Barça al bressol del futbol total

Amb la primera visita oficial del FC Barcelona a Amsterdam, les penyes holandeses exerceixen d’ambaixadores

Des de temps de Michels, Cruyff i Neeskens, la relació entre el FC Barcelona i l’Ajax ha estat més que significativa. Tant és així que s’estima que hi ha dos milions de barcelonistes a Holanda. Aquest país compta amb tres penyes, i curiosament la Penya Blaugrana d’Amsterdam és la més jove, ja que es va fundar el 2011.

Acte íntim i institucional com a casa

Des del moment del sorteig de la fase de grups de la Lliga de Campions, la Penya La Màquina Blaugrana, la Fan Club Barcelona de Rosmalen, la Penya Barcelonista de Roosendaal i la Penya Blaugrana d’Amsterdam es van posar a treballar. El seu objectiu era molt clar: fer d’ambaixadors de socis i penyistes allà on va néixer el futbol total.

Així doncs, dilluns al vespre la Penya Blaugrana d’Amsterdam va celebrar un sopar a la taverna Barcelona de la ciutat holandesa. Pau Vilanova, directiu en cap de la Comissió Social, va assistir a l’esdeveniment de marcat caràcter íntim i institucional. Toni Freire, delegat del Consell de Penyes per la zona Món, també hi va assistir.

I tradicional trobada barcelonista

Dimarts també es van celebrar diversos actes: d’aquesta forma, a les 15.30 h Nieuwmarkt va ser l’escenari perfecte, al bell mig de la ciutat, d’una trobada barcelonista que va reunir un bon grapat de socis i penyistes desplaçats. Les tres penyes holandeses hi van ser representades, i Pau Vilanova també s'hi va acostar en nom del FC Barcelona. Més tard, també es van organitzar diverses activitats al restaurant B-Eat, que es troba just al costat de l’Amsterdam Arena.

Un cop més queda demostrat que les penyes continuen fent Barça al territori.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut