Completades les primeres sessions informatives sobre l’Assemblea

Completades les primeres sessions informatives sobre l’Assemblea

El Club ha organitzat una trobada amb els socis que volien conèixer de primera mà alguns dels punts de l’Assemblea de Compromissaris de dissabte Les reunions, a l’Auditori 1899, es repetiran aquest dijous

Dissabte que ve se celebra l’Assemblea de Compromissaris en què, entre d’altres qüestions, es presentarà el tancament de l’exercici econòmic, s’aprovarà el nou pressupost de la temporada 2013/14 i s’exposarà la proposta de reforma dels Estatuts.

Per aquest motiu, el Club ha organitzat aquest dimecres unes sessions informatives per als socis per debatre i resoldre qualsevol dubte pel que fa a les propostes de canvi que s’han presentat. En un acte celebrat per primer cop a l’Auditori 1899, quatre membres de la Junta Directiva han atès personalment les preguntes d’uns 40 socis assistents.

Quatre directius, presents

Les sessions s’han dividit en dos. En la primera, de caire econòmic, els directius Manel Arroyo i Jordi Moix han respost els possibles interrogants dels socis. En la segona, han estat el vicepresident Jordi Cardoner i el secretari i portaveu de la Junta Toni Freixa els que han atès les consultes sobre la proposta de reforma dels Estatuts, principal novetat de l’Assemblea de Compromissaris.  

Els socis que volien assistir-hi només havien d’omplir un formulari d'inscripció a la pàgina web del Club. Tots ells han rebut de forma anticipada un exemplar de la Memòria 2012/13 del FC Barcelona. Aquest dijous es repetirà la doble sessió informativa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut