Osasuna – FC Barcelona: Un desafiament gegant

Osasuna – FC Barcelona: Un desafiament gegant

Dani Alves, Piqué i Alexis, descartats per decisió tècnica, no jugaran a Pamplona En canvi, Tata Martino recupera a Puyol, Mascherano i Messi, fins ara lesionats L’Osasuna, en posicions de descens, ha perdut tres dels quatre partits jugats a casa

Amb els atractius partits de l’AC Milan i el Reial Madrid en l’horitzó resulta complicat centrar-se en el duel d’aquest dissabte amb l’Osasuna (20 hores, Canal Plus). És, però, el que toca fer. Una missió complicada per als homes del Tata Martino, la majoria dels quals han hagut d’afrontar llargs viatges i dos decisius partits durant l’aturada per seleccions.

És per aquest motiu que el tècnic culer ha decidit donar descans a homes clau com Alves, Piqué i Alexis per a la represa de Lliga. Sense ells, el del Sadar es presenta com un desafiament gegant. Un desafiament que pot acabar amb el rècord del millor inici a la Lliga igualat. No serà fàcil.

Un onze imprevisible

Per sort, aquest divendres el Tata Martino va recuperar tres jugadors importantíssims. Són Mascherano, Puyol i Messi, que van rebre l’alta mèdica i formen part de l’expedició blaugrana a Pamplona. Tots ells tenen opcions d’entrar en un onze que pot presentar força cares noves, tenint en compte els partits que s’han jugat i sobretot els que estan per arribar. Busquets, Xavi, Pedro i Neymar Jr són alguns dels jugadors que menys descans han tingut en aquesta aturada.

Osasuna: dues victòries, sis derrotes

Els problemes de l’Osasuna són altres. L’equip navarrès únicament ha sumat dues victòries en les vuit primeres jornades. I només una a casa, on a priori es fa fort l’equip dirigit ara per Javi Gracia, un cop cessat José Luis Mendilíbar a principi de curs. La victòria a camp del Màlaga (0-1) abans de l’aturada ha frenat les urgències d’un equip encara ubicat a posicions de descens i que no podrà comptar amb els lesionats Loe, Armenteros i Nino i amb el sancionat Cejudo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut