Eufòria continguda, il·lusions desbordades

Eufòria continguda, il·lusions desbordades

L’equip va viure a Noruega la classificació per a la segona semifinal de la Lliga de Campions de la història i afronta un final de curs apassionant

Només dues vegades en tota la història de la secció el Barça Femení ha celebrat una classificació per a les semifinals de la Lliga de Campions. La primera va ser el 2017, després de superar el Rosengard suec, definitivament, al Miniestadi. La segona es va produir a molta distància de casa: a la localitat Noruega de de Lillestrom, on el conjunt dirigit per Lluís Cortés va derrotar de nou el LSK Kvinner (0-1).

Amb alegria col·lectiva, l’equip va celebrar sobre la mateixa gespa de l’Arasen Stadion el bitllet per a semis. Tot seguit, la gresca es va traslladar al vestidor, on les jugadores van rebre la visita de la Maria Teixidor. La directiva responsable de la secció va viatjar el mateix dia del partit i el va viure juntament amb la Primera Ministra noruega, Erna Solberg. La visita del Barça va produir un gran impacte al país nòrdic i la tarda va ser una festa amb 5.600 convidats a les grades.

Al vestidor també va ser on el Barça va conèixer el rival de les semifinals: el Bayern de Munic. També sap ja que li espera un final de temporada apassionant, amb el doble enfrontament amb les bavareses a finals d’abril i les cinc últimes jornades de Lliga. Així doncs, hi havia poc marge per a l’eufòria. Diumenge (17 hores) espera un nou compromís vital a Logronyo. Amb aquest objectiu, i amb les maletes carregades de felicitat i il·lusió, l’equip tornava aquest dijous al matí a Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut