Adriano Correia: “Som a prop de l’excel·lència”

Adriano Correia: “Som a prop de l’excel·lència”

El lateral destaca els espectaculars resultats de l’equip i, al mateix temps, veu marge de millora en el joc Explica que ha parlat amb Jordi Alba, que està passant pel tràngol de les lesions

Adriano Correia està “content i satisfet pel resultat contra el Milan i la classificació”. El 3-1 d’aquest dimecres manté el Barça invicte en totes les competicions. D’això n’està encantat el brasiler i també espera seguir creixent en el joc. “Som a prop de l’excel·lència”, considera. L'equip creu en el que fa. Al mateix temps, té clar del que s’ha d’estar alerta: “Hi ha moments de partit que perdem una mica la possessió i ens creen contraatacs. Cal cuidar les posicions i millorar en l’última pilota”.

El ‘21’ blaugrana ha parlat en la presentació de les seves noves botes, les Nike Hypervenom, a la botiga InterSport de Gavà. Ha explicat que se sentia “molt còmode” amb aquest calçat i “molt segur” a l’hora de disparar a porteria.

Una competència sana

Els problemes físics de Jordi Alba han deixat Adriano com l’únic lateral esquerre pur de la plantilla. El brasiler ha aprofitat al màxim les oportunitats, però desitja que torni aviat el seu ‘competidor’. “Afronto amb normalitat la competència. És una llàstima encadenar dues lesions seguides, el que li ha passat a Jordi. Sempre l’estem animant. Jo sé el que és això, perquè m’ha passat i parlo molt amb ell”, ha comentat.

Messi i Neymar

D’altra banda, Adriano també ha tractat la sequera golejadora de tres partits que va viure Messi. Segons ell, “sempre ha estat feliç”. I afegia: “Leo és imprescindible i si no hi és ho notem molt”. Sobre el doblet que forma amb Neymar, ha estat rotund: “És un honor tenir-los tots dos junts. És la millor parella que es pot tenir en un equip”.Messi i Neymar són la millor parella que es pot tenir en un equip
Finalment, el polivalent jugador blaugrana no ha amagat les seves ganes de ser a la Copa del Món que es disputarà al seu país l’estiu vinent: “És el que vull i per aconseguir-ho he de seguir fent-ho bé al Barça. Em fa molta il·lusió el Mundial del Brasil i ho faré tot per poder ser-hi”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut