Messi iniciarà divendres la segona fase de recuperació a l’Argentina

Messi iniciarà divendres la segona fase de recuperació a l’Argentina

L’acompanyaran a mitjans de desembre el doctor Ricard Pruna i el preparador físic Elvio Paulorroso per tal de supervisar l’últim tram de recuperació de la lesió

Un cop finalitzada la primera fase de recuperació, el jugador Leo Messi viatjarà demà divendres a l'Argentina, tal com estava previst, per tal de començar la segona fase sota la supervisió dels Serveis Mèdics del Club.

El doctor Ricard Pruna i el preparador físic Elvio Paulorroso viatjaran a l’Argentina a mitjans de desembre per tal de supervisar l’últim tram de recuperació de la lesió. La seva evolució és positiva, tal com demostren les últimes proves realitzades. 

Lesió al Villamarín

Cal recordar que Leo Messi va patir un trencament muscular al bíceps femoral de la cama esquerra el 10 de novembre, al camp del Betis. El temps de baixa estimat pels Serveis mèdics del Club va ser d’entre 6 i 8 setmanes. Llavors també va quedar determinat que la primera part de la recuperació es realitzaria a Barcelona i la segona, a Buenos Aires.

Dissabte passat, abans del duel del Barça contra el Granada, Messi va poder oferir la seva tercera Bota d’Or al Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut