Les invitacions per als menors de 8 anys es podran demanar per internet fins a l’inici dels partits

Les invitacions per als menors de 8 anys es podran demanar per internet fins a l’inici dels partits

A partir d’aquest dijous es poden demanar les entrades per a menors per al partit de Lliga de Campions de dimecres contra el Celtic

El projecte ‘Nens al Camp Nou’ continua el seu procés de millora constant per afavorir la presència de nens i nenes a l’Estadi. En aquesta línia, i tenint en compte que un 77% de les peticions d’aquestes entrades gratuïtes s’han fet a través d’internet (www.fcbarcelona.cat), s’ha decidit allargar el termini de sol·licituds on-line fins al mateix inici del partit. Fins ara, només es podien demanar les entrades per internet fins al dia previ al partit.

Per al pròxim partit al Camp Nou, el FC Barcelona-Celtic de la Lliga de Campions (dimecres 11, a les 20.45 h), ja estarà en marxa aquesta nova millora. Cal recordar que, per a aquest partit, les invitacions per a menors es poden demanar a partir aquest dijous a les 20:45 hores.

La petició de localitats de manera presencial es podrà fer igualment els dies previs als partits al Camp Nou a les Taquilles del Boulevard.

Amb tot, a partir del FC Barcelona-Elx (5 de gener, 16 hores), ja no es podran demanar entrades de manera presencial el mateix dia del partit, a les taquilles del Club. Caldrà haver-ho fet els dies anteriors, o bé optar per l’opció d’Internet, que sí permetrà fer-ho fins a última hora.

[[BOTOVERMELL::Accés al formulari++::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat/entradessocismenors.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut