Entrades per a la XXIV edició de la Copa Asobal

Entrades per a la XXIV edició de la Copa Asobal

Dimarts 17 es posen a la venda les entrades per a la XXIV Copa Asobal, que es jugarà al Palau Blaugrana

Els dies 21 i 22 de desembre el Palau Blaugrana serà la seu de la XXIV edició de la Copa Asobal. A les 11.30 h del dia 21 el Fraikin Granollers i el Naturhouse La Rioja jugaran la primera semifinal i el FC Barcelona i el BM Osca s’enfrontaran a les 13.30 h del mateix dissabte. El diumenge 22 a les 20 h serà la final de la competició.

Com es pot venir a veure la Copa Asobal

La venda serà a les taquilles generals del FC Barcelona a partir del dimarts 17 de desembre. La modalitat de venda és d’abonament per als dos dies de competició. Només es posaran a la venda entrades per a la final el mateix diumenge 22 de desembre, sempre que quedi aforament disponible.

Els abonaments

Els preu serà de 15 euros per al públic i de 10 euros per als socis i sòcies del FC Barcelona. Els abonats a l’handbol del FC Barcelona i els ‘amics de l’handbol’ tenen el seu seient garantit i podran accedir al Palau amb el seu abonament.

Els menors de 14 anys, acompanyats d’un adult, tenen l’entrada gratuïta retirant la invitació a les taquilles del Club.

Per a grups, escoles i altres col·lectius s’ha creat un preu especial de 10 euros. En aquest cas el canal de venda serà l’habitual per a grups a través de la secció d’handbol del Club. Les peticions s’han d’adreçar al correu electrònic handbolfcb@fcbarcelona.cat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut