Acaba la primera fase del bàsquet base blaugrana

Acaba la primera fase del bàsquet base blaugrana

El Júnior, els dos Cadets i l’Infantil A aconsegueixen la victòria a domicili i l’únic equip que cau és l’Infantil B El Cadet A de Marc Calderón ha fet una mitjana de 96,5 punts per partit en aquesta primera fase i el Júnior, 85

Bon cap de setmana del bàsquet base del FC Barcelona. Els cinc equips de categories inferiors van donar la cara a domicili i tots, excepte l’Infantil B, van aconseguir el triomf. Un dels equips més destacats de la jornada va ser el Cadet B de Xavi Pardina, que va vèncer el Sant Josep de Badalona per un ajustat 68-71. Els blaugranes van aconseguir la sisena victòria de la primera fase en un matx marcat per un inici fred. Els punts en segones opcions i els contraatacs van ser la tònica d’un partit que es va començar a trencar en el tercer període gràcies a un parcial de 14-25 que va permetre als de Pardina entrar en l’últim quart amb 18 punts de marge. Tot i així els badalonins no es van donar per vençuts i van retallar les diferències fins al 68-71 final.

Júnior

Victòria contundent del Júnior de Joan Braulio a la pista del CB L’Hospitalet (57-91). Els blaugranes van ser superiors en tot moment i van tancar la fase prèvia de la categoria preferent amb la 12a victòria en 14 partits. El primer classificat en aquesta primera fase ha estat el Joventut de Badalona amb un balanç de 14-0 i els de Braulio han acabat l’inici de temporada amb una mitjana de 85 punts per matx.

Cadet A

El Cadet A de Marc Calderón va tancar la fase prèvia de Cadet preferent amb la 14a victòria en 14 partits. Els blaugranes també van jugar a l’Hospitalet, una estona abans que el Júnior, i van vèncer per un clar i contundent 67-92. La mitjana anotadora del Cadet ha estat la millor del grup amb 96,5 punts per partit.

Infantil A

Novè triomf de la temporada de l’Infantil A de Rubén Muñoz. El Barça va visitar la pista del Lliçà d’Amunt, un equip que ocupa la meitat de la taula. Els blaugranes es van imposar amb contundència per 37-87 en un partit en què es va tancar el marcador gràcies a la constància en atac i a les pilotes recuperades. Era l’últim partit de la primera fase, tot i que l’Infantil A ha de jugar encara un partit ajornat a la pista del Mollet aquest dimecres. En cas de triomf, tancarien la primera fase amb un immaculat 10-0.

Infantil B

L’única derrota del cap de setmana va ser la del més petits, l’Infantil B de Xavi Mas. Els blaugranes van caure a la pista de l’Horta per un clar 85-53 en un matx en què tot i la diferència sempre van donar la cara. L’Infantil B ha acabat la primera fase amb un 50% de victòries i un balanç de 5-5.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut