El City, el proper rival del Barça a la Champions, goleja el Fulham (2-4)

El City, el proper rival del Barça a la Champions, goleja el Fulham (2-4)

Els ‘citizens’ han sentenciat el matx al tram final després de veure com els locals els empataven el partit (2-2) L’exblaugrana Touré Yaya ha estat l’encarregat d’obrir el marcador amb un excepcional llançament de falta

Victòria amb dosi de patiment la que ha protagonitzat el Manchester City, el proper rival del Barça als vuitens de la Champions, contra el Fulham (2-4). El conjunt de Pellegrini ha obert la llauna amb un gran gol de falta de l’exblaugrana Touré. Abans del descans, Kompany ha anotat el segon per als ‘citizens’, aprofitant un rebot dins l’àrea.

Del 0-3 al 2-2. Una contra finalitzada per Richardson i una jugada desafortunada protagonitzada per Kompany han suposat l’empat al marcador. Al final, però, ha aparegut la millor versió dels de Pellegrini. Dos bons contraatacs amb el segell de Jesus Navas i Milner han decantat la balança i han sumat el tercer triomf a domicili per al conjunt de Manchester.

Touré, protagonista

Ja comença a ser habitual el protagonisme que ha adquirit l’exblaugrana al conjunt de Manchester. Aquesta tarda contra el Fulham l’ivorià ha obert el marcador amb un excepcional gol de falta. Touré, que ja suma quatre gols d’estratègia aquest curs, és el segon màxim golejador de l’equip amb nou dianes.

A domicili, les coses canvien

Amb la victòria a Londres, els homes Pellegrini recondueixen la seva trajectòria irregular quan no trepitgen la gespa del seu estadi. I és que, tot i el triomf d’aquest dissabte contra el Fulham (2-4), els ‘citizens’ només han sumat tres victòries en els nou desplaçaments que han disputat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut