FC Cartagena – FC Barcelona: Reacció letal (1-4)

Els gols de Pedro (2), Cesc i Dongou capgiren la diana inicial del FC Cartagena i encaren l’eliminatòria dels setzens de final per al Barça

El FC Barcelona ha arrencat la Copa amb bon peu. Tot i l’ensurt inicial que ha suposat el gol del FC Cartagena, el conjunt blaugrana ha pogut capgirar el marcador abans de la mitja part i deixar l’eliminatòria pràcticament resolta amb un 1-4 segellat mitjançant les dianes de Pedro (2), Cesc i Dongou, que debutava amb el primer equip. El matx ha deixat una gran notícia més: el retorn de Jordi Alba, que ha disputat els primers 80 minuts.

S’avancen els locals

El partit ha començat viu. El Barça s’ha aproximat amb perill en els primers compassos del matx, però el FC Cartagena no s’ha arronsat gens ni mica i ha respost amb perill. Al minut 16 una passada a l’espai l’ha aprofitat Fernando per superar Pinto amb un xut creuat des de dins de l’àrea. La reacció blaugrana ha estat fulminant.

Resposta ràpida

Els blaugranes han posat setge a la porteria de Limones de manera continuada a partir del minut 20. Pedro era el més incisiu dels homes d’atac. Per la seva banda, l’esquerra ha forçat dues faltes perilloses que no han acabat en gol de miracle. Finalment, una bona assistència de Cesc a l’espai l’ha culminat el jugador canari amb un xut amb la cama dreta.

Minuts més tard, després d’una doble oportunitat d’Alexis, Cesc ha fet l’1-2. De primeres, ha rematat a gol una precisa centrada d’Adriano des de la dreta. Els de Martino, bolcats a l’atac, capgiraven el marcador abans de la mitja part. Es feia justícia.

Pedro no perdona

El Barça no ha donat cap opció al FC Cartagena a la segona meitat. Dominadors des del principi, els blaugranes han creat una ocasió rere l’altra. El gol es resistia de forma increïble. Cesc, Alexis, sol, i Jordi Alba han fregat el tercer. Finalment, l’1-3 ha dut la signatura de Pedro, que ha deixat assegut el porter Limones després d’una assistència d’Alexis.

Dongou: debut i gol

Amb dos gols de marge Martino ha fet debutar Jean Marie Dongou. El camerunès ha entrat per Alexis i ha mostrat força atreviment en els més de 15 minuts que ha estat sobre la gespa del Cartagonova. La sort li ha somrigut en el tram final de partit, quan una rematada de Pedro al pal ha anat a parar als seus peus. Dongou no ha perdonat i ha rubricat el seu debut amb el primer equip amb un gol d’oportunista.