El gol del Barça, molt repartit entre els jugadors

El gol del Barça, molt repartit entre els jugadors

Repassem les dades golejadores del primer equip aprofitant l’aturada nadalenca Pedro i Messi són els màxims golejadors de l’equip amb 14 gols marcats per cadascun

Aquest inici de temporada ha deixat moltes dades. La de gols marcats està més repartida que mai. Pedro i Messi amb 14, Neymar amb 11, Cesc amb 9 i Alexis amb 8 lideren la classificació golejadora del FC Barcelona en totes les competicions. Saps qui és el màxim golejador del Barça a la Lliga? I a la Lliga de Campions? I a la Copa? A continuació ho repassem:

· Pedro és qui més gols ha marcat a la Lliga amb 10, seguit per Messi i Alexis (8), Cesc (7) i Neymar (6).

· Messi lidera la classificació blaugrana a la Champions amb 6 gols dels 16 que ha marcat l’equip. El segueix Neymar amb 3 dianes a la màxima competició europea.

·A la Copa Pedro torna a ser el màxim golejador amb 3 dels 7 gols marcats en els dos partits de setzens de final amb el Cartagena. Cesc , Dongou i Neymar amb un gol cadascun el segueixen. El setè va ser en pròpia porteria.

· El FC Barcelona ha marcat 73 gols en els 27 partits que ha disputat en totes les competicions, amb una mitjana de 2,7 gols per partit.

· En canvi, la mitjana de gols rebuts és molt inferior: 19 gols en 27 partits, que representen una mitjana de 0,7 gols encaixats per partit disputat.

· A la Lliga la mitjana és de 2,88 gols per partit (49 en 17 jornades), a la Lliga de Campions de 2,6 (16 gols en 6 partits) i a la Copa del Rei de 3,5 (7 gols en 2 partits).

· En l’apartat individual, Messi lidera la mitjana de gols per partit. Ha marcat 14 gols en els 16 partits que ha disputat i això suposa una mitjana de 0,88 gols per partit. El segueixen Pedro amb 0,5 (14 gols en 26 partits), Neymar amb 0,48 (11 gols en 23 partits).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut