Un estudi situa el Barça com el club estranger més estimat al Brasil

Un estudi situa el Barça com el club estranger més estimat al Brasil

Un de cada quatre brasilers es considera seguidor del conjunt blaugrana, segons un estudi realitzat per una empresa del país sud-americà El 30% dels aficionats del Club Atletico Mineiro reconeix sentir simpatia pel Barça

Un estudi realitzat per l’empresa Stochos Sports & Entertainment revela que el Barça és el club estranger amb més simpatitzants al Brasil. Un de cada quatre brasilers sent simpaties pel Barça, una xifra que a dia d’avui podria ser fins i tot superior, ja que l’estudi va ser realitzat el mes de juliol, quan Neymar tot just acabava de fitxar per l’entitat catalana. El segon club, a molta distància del Barça (24,9%), és el Reial Madrid (11,8%), seguit pel Milan (3,7%), Chelsea (2,7%), Manchester United (2,5%), el Bayern de Munic (2%), Boca Juniors (1,4%) i PSG (1,1%).

El seguidors del Club Atlético Mineiro, l’actual club de Ronaldinho, són els que més simpatia senten pel Barça: fins a un 30%. Els del Gremio són segons ja que el 29,8% es consideren simpatitzants del Barça, i tot seguit hi ha el Fluminense (29,1%), Cruzeiro (29%), Vasco da Gama (28,7%), el Corinthians (27,6%), el Santos (26,2%), el Palmeiras (24,2%), el Botafogo (23,9%), el Flamengo (23%), el Sao Paulo (22,5) i l’Internacional (17,1%).

L’interès dels brasilers pel futbol estranger ha anat en augment els últims anys. L’any 2010, més de la meitat dels aficionats (58,7%) reconeixien que no sentien simpatia per cap altre club, i el Barça ja era el preferit dels aficionats, però amb només un 13,3%. A dia d’avui, el 45,9% admeten no ser aficionats de cap altre club estranger, menys de la meitat, i el Barça segueix com a líder i pràcticament ha doblat el seu reconeixement (24,9%).

L’estudi ha estat fet per l’empresa Stochos Sports Entertainment i les dades s’han obtingut d’un anàlisi de 8.345 entrevistes qualitatives realitzades a majors de 16 anys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut