El Barça Lassa d’hoquei visita l’Hospital Parc Taulí de Sabadell

El Barça Lassa d’hoquei visita l’Hospital Parc Taulí de Sabadell

Sergi Fernández, Matias Pascual, Ignacio Alabart i João Rodrigues han interactuat amb els nens i nenes ingressats

Un grup de quatre jugadors del Barça Lassa d’hoquei patins han viscut un matí especial amb la visita a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell. Sergi Fernández, Matias Pascual, Ignacio Alabart i João Rodrigues han estat acompanyats pel directiu Josep Ramon Vidal-Abarca i pel patró de la Fundació, Ramon Garriga. 

Els quatre membres del Barça Lassa han viscut un matí ple d'emocions a l’hospital sabadellenc on han ofert regals, han signat postals i han generat companyonia i il·lusió entre els infants ingressats.

L’activitat s’ha realitzat gràcies a una iniciativa de la Fundació Barça, que s’emmarca dins del programa “És Nadal tot l’any”. L’objectiu és que les diferents seccions esportives del FC Barcelona visitin infants als principals hospitals pediàtrics amb l’objectiu d’aportar-lis experiències positives que millorin al seu benestar.

Aquestes accions formen part del programa de benestar emocional pediàtric de la Fundació Barça que té com a objectiu proveïr a nens ingressats als principals hospitals pediàtrics de Catalunya d'experiències positives que millorin el seu benestar emocional.

Visita del Barça Lassa al Parc Taulí de Sabadell
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut