Només quatre jugadors han pogut disputar els 16 partits de Lliga

Només quatre jugadors han pogut disputar els 16 partits de Lliga

Dels deu jugadors de camp de què disposa Marc Carmona, només quatre han pogut disputar els 16 partits de Lliga

El Barça Alusport no està tenint gaire sort aquesta temporada amb les lesions. L’última lesió del porter Cristian evidencia la situació per la qual està passant el conjunt blaugrana aquesta temporada 2013/14.

Pocs són els partits en què el tècnic Marc Carmona ha pogut disposar de tots els jugadors per afrontar els partits amb els rivals de l’LNFS. Tant és així que només quatre jugadors han pogut disputar la totalitat dels partits de Lliga aquest any amb el Barça Alusport. Aquests són el tanca Ari, els ales Igor i Saad i el pivot Wilde. Dissabte passat Jordi Torras no va poder ajudar l’equip, ja que arrossegava molèsties i Carmona va preferir que descansés i no forcés amb vista als partits que vénen fins a la parada del Campionat d’Europa de seleccions.

Cristian és qui ha tingut més mala sort en aquest inici d’any. Es va lesionar en un bessó durant la pretemporada i després va fer-se un tall al colze, dos contratemps que no han permès que el jugador agafés el nivell competitiu en cap moment. A més, davant del CA Gran Canària va patir una altra lesió muscular i estarà de baixa unes deu setmanes i es perdrà amb tota seguretat el Campionat d’Europa.

Aicardo es va lesionar amb la selecció espanyola i també es va perdre un partit. Gabriel va tenir problemes al soli al principi de la temporada, la qual cosa va fer que no pogués ajudar l’equip en dos partits. Fernandao tampoc ha pogut participar amb el Barça durant dos partits per problemes al soli i al múscul sartori. Lin va tenir problemes musculars i no va jugar un partit. Sergio Lozano va patir una lesió al genoll davant d’ElPozo Múrcia que l’ha tingut allunyat dels seus companys nou setmanes.

L’altre jugador que no s’ha perdut cap partit és el porter Paco Sedano. Sedano i Cristian comparteixen porteria. Cristian només ha pogut participar en cinc partits, mentre que Sedano ho ha fet en 11 i en un altre va sortir únicament a parar un penal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut