Els blaugranes volen imposar el seu estil per damunt del de l’Inter Movistar

Els blaugranes volen imposar el seu estil per damunt del de l’Inter Movistar

Demà es jugarà un gran partit al Palau Blaugrana a partir de les 20.45 h L’actual líder de l’LNFS visitarà el Barça Alusport i mirarà d’imposar el seu estil. El Barça intentarà evitar-ho

El Barça Alusport és la millor defensa de la competició amb només 23 gols encaixats en 16 partits amb una mitjana d’1,43 gols. Per la seva banda, l’Inter Movistar és el millor atac de l’LNFS amb 91 gols marcats i amb una mitjana de 5,68. Aquestes dues dades reflecteixen com està sent la Lliga aquest any. L’efectivitat dels madrilenys de cara a porteria està sent aclaparadora en tots els aspectes. Els 91 gols marcats són un registre envejable i difícil de parar per les defenses rivals.

Però si hi ha hagut una defensa que ha estat capaç de fer-ho ha estat la dirigida per Marc Carmona. Els dos equips s’han vist les cares en dues ocasions. En una el Barça Alusport va aconseguir un empat a dos a Alcalá de Henares, i en l’altra va vèncer a la pròrroga al Palau en Copa del Rei per 4-3. Els blaugranes no permeten que els rivals els encaixin gaires gols a la seva porteria. Només el Peníscola Bodegas Dunviro ha fet tres gols aquesta temporada al Barça Alusport en Lliga i l’Inter Movistar en Copa. En vuit ocasions els culers han vist com havien de recollir la pilota a la seva pròpia xarxa. En quatre partits la seva porteria ha encaixat només un gol, i en tres ocasions ningú ha pogut fer cap gol als blaugranes.

L’efectivitat defensiva blaugrana és equitativa al Palau i a fora. El Barça Alusport ha encaixat 11 gols en vuit partits al Palau Blaugrana i 12 fora del recinte culer. Als primers 20 minuts del partit els de Carmona encaixen només 0,56 gols, mentre que a la tornada dels vestidors l’equip rep 0,87 gols. Pel que fa a l’atac, el Barça Alusport ha fet els mateixos gols tant a casa com a fora, 29.

Quant a l’Inter Movistar, el seu atac està per damunt de la resta aquest any a l’LNFS. Fan pràcticament els mateixos gols tant a casa seva com als pavellons visitants. A Alcalá han aconseguit 44 gols, i fora d’allà n’han fet 47. El més destacable és el nombre de gols que encaixen fora de casa. Dels 35 rebuts aquest any, el seus porters han vist com n’encaixaven 23 fora de casa pels 12 rebuts al seu pavelló. És aquí on els jugadors del Barça Alusport podran incidir més i mirar de guanyar un partit bàsic per retallar diferències amb l’Inter Movistar i buscar una millor classificació de cara al play-off.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut