El Femení A fitxa Jennifer Hermoso fins al 30 de juny

El Femení A fitxa Jennifer Hermoso fins al 30 de juny

La madrilenya arriba al Barça procedent del potent Tyresö suec per reforçar les posicions d’atac Hermoso és internacional absoluta amb la selecció espanyola i considerada una de les millors jugadores d’atac de l’Estat

Jennifer Hermoso és el flamant fitxatge del Femení A al mercat d’hivern per reforçar una plantilla ja de per si de molta qualitat. La madrilenya procedeix del Tyresö, campió suec, i ha signat fins al 30 de juny de 2014.

Hermoso pot jugar en qualsevol de les cinc posicions de l’atac barcelonista, amb la qual cosa dóna més opcions a les blaugranes. En haver participat ja en la UEFA Women’s Champions League, la blaugrana només podrà prendre part en la Lliga i la Copa de la Reina.

“Sóc una jugadora de caire ofensiu i m’agrada donar assistències. L’estil del Barça va molt bé al meu joc i estic segura que podré aportar coses positives a l’equip”, va explicar la nova incorporació blaugrana.

Internacional absoluta

Jennifer Hermoso va néixer a Madrid el 9 de maig de 1990 i va iniciar la seva carrera futbolística l’Atlètic de Madrid, en què va jugar des del 2006 fins al 2010. Després es va incorporar al Rayo Vallecano, on va jugar fins al 2012, any en què va fitxar pel Tyresö.

La madrilenya és internacional absoluta amb la selecció espanyola des del 2011 i va jugar l’Eurocopa Femenina el passat estiu a Suècia.

“Amb la Jennifer la nostra zona d’atac tindrà més competència i farà més fort l’equip. La seva polivalència ens anirà molt bé”, va analitzar l’entrenador, Xavi Llorens.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut