Els blaugranes només pensen a sumar tres punts més

Els blaugranes només pensen a sumar tres punts més

El Barça Alusport afronta un partit important demà a Santiago i el tècnic Marc Carmona ha volgut fer-ne una valoració

El partit de demà davant del Santiago Futsal no serà gens fàcil per al Barça Alusport. Després de retallar distàncies respecte al líder la setmana passada, l’objectiu és seguir sumant punts i esperar que l’Inter falli. “Després que la jornada passada vam poder retallar la distància amb el líder, seria molt important no perdre a Santiago”, afirma el tècnic culer. “La victòria significa que vam guanyar un partit molt important contra l’Inter però esperem fer el mateix al partit de Santiago, perquè, si no, no valdria de res”, comenta Wilde, del mateix parer.

Els duels amb el conjunt gallec sempre han estat complicats per als interessos blaugrana i el de demà no en serà cap excepció. “És un equip molt intens, que pressiona molt, que juga al límit del reglament, que corre i que és mortal a la contra. És rapidíssim. Ens espera un partit difícil i dur i hem de ser conscients d’això”, considera Carmona. “Serà un partit igualat, segur –ha continuat l’entrenador-; ells van plantejar un partit d’una forma especial jugant moltes pilotes llargues, intentant sortir sempre a la contra per no deixar-nos organitzar defensivament”. Finalment, ha conclòs: “Des d’aquest punt de vista, esperem un partit semblant. Amb l’afegit que ells jugant a casa tenen un punt d’intensitat i agressivitat i evidentment esperem un partit molt igualat”.

“El partit de Santiago serà difícil, seriós. Són un equip que juga molt al límit del reglament, molt físic tot el partit. Són jugadors joves que volen donar molt de si per intentar buscar alguna cosa millor els propers anys i crec que serà un partit molt complicat de guanyar allà. Però nosaltres sabem la capacitat que tenim i hem de guanyar el partit”, ha afirmat, en la mateixa línia, el pivot Wilde.

Dyego, encara no

La nova incorporació culer encara no podrà estrenar-se amb el Barça Alusport aquesta setmana. El ‘transfer’ no ha arribat encara i els jugador es quedarà a Barcelona. Marc Carmona, tècnic del FC Barcelona Alusport, ha confirmat aquest fet: “El ‘transfer’ de Dyego no ha arribat encara. Ell ve d’acabar una temporada molt llarga des del mes de març fins al 20 de desembre. Ha fet 18-20 dies de vacances i no està encara físicament bé i hem de tenir paciència”.

El lideratge

La victòria de la jornada passada davant de l’Inter va suposar reduir distàncies amb el líder de l’LNFS, però el lideratge de la competició és un objectiu difícil i que no està a les mans dels culers en aquests moments. No és una preocupació al vestidor blaugrana. “L’Inter és el gran favorit per ser el primer de la Lliga regular perquè s’ho ha guanyat fins ara. Perquè tenia una diferència importantíssima. Perquè, malgrat haver perdut aquí, encara té cinc punts i tots parlem que ha d’anar al camp d’ElPozo, però nosaltres, també. Així de clar ha estat Carmona sobre això. Wilde és de la mateixa opinió: “Nosaltres hem d’anar partit a partit. Això és molt llarg. Ens queden 11 partits de Lliga encara i haurem de fer la nostra feina i guanyar els partits que ens queden i, si fallen ells, millor per a nosaltres. Però hem de fer la nostra feina sense pensar en els altres”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut