A l'Europeu d'handbol, el gol és blaugrana

A l'Europeu d'handbol, el gol és blaugrana

Rutenka marca 13 gols amb Bielorússia, malgrat caure davant Suècia, i Karabatic anota 8 gols en el triomf de França

Si Kiril Lazarov marcava dimarts 12 gols amb Macedònia i Tomás en feia 8 amb Espanya, Rutenka ha millorat i Karabatic ha igualat el registre golejador dels seus companys. Malgrat la gran actuació del bielorús blaugrana, els de Rutenka no han pogut vèncer Suècia (22-30) i la França de Karabatic i Sorhaindo ha guanyat Polònia per 28 a 27 en un emocionant partit.

13 gols en 28 minuts

Siarhei Rutenka ha signat 13 gols en 28 minuts de joc. El blaugrana ja es trobava recuperat de la febre que el va deixar fora de combat en el primer partit.

Rutenka ha fet 13 gols en 19 llançaments, i això significa una mitjana del 68% d'encert. La perfecció l'ha assolit des dels 7 metres, des d’on ha marcat els set llançaments que ha intentat.

Malgrat dues derrotes, un triomf davant Montenegro en la darrera jornada permetria a Bielorússia el pas a la fase següent.

Triomf disputat amb 10 gols blaugrana

França, amb els blaugranes Karabatic i Sorhaindo a les seves files, ha disputat un dels partits més competits de l'Europeu, en què només un sol gol l'ha decantat.

Karabatic ha estat gairebé tot el partit a la pista, on ha signat vuit gols amb un percentatge del 80% d'encert. Per la seva banda, Cedric Sorhaindo ha fet dos gols de dos llançaments en els 40 minuts que ha jugat.

França, amb aquest triomf, ja ha assolit el pas a la fase següent de l'Europeu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut