Xavi Rabaseda: “Vull agrair l’estima del Palau”

Xavi Rabaseda: “Vull agrair l’estima del Palau”

L’exjugador del FC Barcelona torna al Palau amb el Tuenti Móvil Estudiantes aquest diumenge (12.30 hores) “Volem fer un partit travat, a pocs punts, un partit en què el Barça no se senti còmode”, diu l’aler de Ripoll

Xavi Rabaseda va atendre Barça TV aquest divendres i va explicar quines són les seves sensacions i les de l’Estudiantes de cara al partit d’aquest diumenge contra el Barça al Palau Blaugrana. Rabaseda, que va jugar al Palau quan estava cedit al Fuenlabrada, torna per primer cop a la que va ser casa seva com a exjugador del Club. “Venim a guanyar, esperant que el Barça tingui un dia dolent”, ha comentat l’aler de Ripoll de 24 anys.

I és que l’equip del català, el mític Estudiantes, és el penúltim classificat amb només tres victòries en quinze jornades i necessita sumar. “Potser és un partit trampa, estem a la part baixa de la taula. A fora de casa ara juguem més còmodes”, diu Rabaseda.

Preguntat pel que ha de fer el seu equip, Rabaseda ha dit com han de plantejar el partit: “Volem fer un partit travat, a pocs punts, un partit en què el Barça no se senti còmode”, diu el de Ripoll. I afegeix: “És un partit diferent, vaig venir amb el Fuenlabrada com a cedit. Jo he de demostrar dia a dia, no en un sol partit. Vull agrair l’estima que m’ha donat aquests anys el públic”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut