Arpad Sterbik imparteix càtedra als joves porters del Barça d’handbol

Arpad Sterbik imparteix càtedra als joves porters del Barça d’handbol

Sessió de tecnificació dels porters de l’handbol formatiu del Barça amb el porter del primer equip Arpad Sterbik

Arpad Sterbik ha estat el tercer jugador del primer equip que ha realitzat una sessió d’entrenament específica amb els joves de l’handbol formatiu. Si primer va ser Juanín García amb els extrems i després Danjel Saric amb els porters, ara ha estat el torn de Sterbik.

Els grans amb els petits

Seguint la línia encetada aquesta temporada per Xavi Pascual, secretari tècnic de la secció i entrenador del primer equip, i Toni Gerona, coordinador de l’handbol formatiu i entrenador del segon equip, Arpad Sterbik ha treballat amb els joves porters de l’handbol formatiu.

Sterbik va impartir ensenyaments als porters de l’handbol formatiu, en una sessió d’entrenament duta a terme a les instal·lacions de la Residència Blume d’Esplugues de Llobregat.

Tècnica a la porteria

Els convocats eren els jugadors que juguen a la mateixa posició que Sterbik. Els porters de la base de l’handbol blaugrana han pogut conèixer de primera mà els secrets i les ensenyances d’un dels millors porters del món.

Com posicionar-se a la porteria, les tècniques de moviments del cos, com tancar angles al llançador i la intuïció, entre altres habilitats, han estat els ensenyaments que Arpad Sterbik ha compartit amb els porters de les categories de formació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut