Jordi Mestre, nomenat vicepresident esportiu del FC Barcelona

Jordi Mestre, nomenat vicepresident esportiu del FC Barcelona

En la primera reunió de la Junta Directiva presidida per Josep Maria Bartomeu s’ha decidit nomenar Jordi Mestre nou vicepresident del Club Jordi Mestre era fins ara directiu responsable del Barça B, del Juvenil A i de l’Àrea de Futbol Formatiu

Josep Maria Bartomeu ha comparegut aquest divendres a la tarda davant els mitjans de comunicació després de presidir la seva primera Junta Directiva com a president del FC Barcelona. Entre les decisions preses durant la reunió, Bartomeu ha explicat que Jordi Mestre ha estat nomenat vicepresident esportiu del Club, càrrec que havia quedat vacant. Jordi Mestre es converteix en vicepresident després de l’etapa com a directiu responsable del Barça B, del Juvenil A i de l’Àrea de Futbol Formatiu.

Durant la compareixença el president Bartomeu ha explicat: “Aquesta etapa és un punt i seguit en la difícil tasca que vam emprendre fa prop de quatre anys, quan vam tenir el suport del 61% dels socis del Club que van anar a votar”. El president ha fet autocrítica i ha reconegut: “Hem comès errors, però hem intentat fregar la línia de l’excel·lència en l’àmbit esportiu, econòmic i social”.

El futur del Camp Nou

La remodelació del Camp Nou continua sent un dels principals reptes de la Junta Directiva del FC Barcelona, amb el referèndum que es farà entre els socis el cap de setmana del 5 i el 6 d’abril. En la reunió d’aquest divendres s’ha decidit la creació d’un grup de treball de la directiva liderat pel vicepresident primer, Javier Faus, per organitzar el referèndum.

A més, també s’ha ratificat l’equip executiu del Club, liderat per Antoni Rossich, director general.

Reunió amb el primer equip

Bartomeu ha comentat que aquest matí s’ha reunit amb la primera plantilla de futbol del Club: “Els he animat que se centrin en l’esprint final de la temporada”. I ha anunciat que els pròxims dies es reunirà amb la resta de seccions professionals.

També ha tingut paraules cap a Sandro Rosell, a qui ha agraït “el seu lideratge durant aquests anys”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut