Ricard Muñoz: “Tenim molt de respecte cap a aquest Voltregà”

Ricard Muñoz: “Tenim molt de respecte cap a aquest Voltregà”

L’entrenador del Barça vol que el seu equip torni a partir de zero en aquesta segona volta de l’OK Lliga, començant pel duel d’aquest divendres contra el Voltregà

“Estem en el bon camí però encara tenim marge de millora. L’equip està creixent. Evidentment, a nivell de classificació, estem contents però hem de continuar mirant endavant”. Aquest és el balanç que ha fet Ricard Muñoz de la primera volta de l’OK Lliga. El tècnic blaugrana n’està satisfet però vol que el seu equip posi el comptaquilòmetres a zero: “Volem tornar a començar de nou. Hem intentat preparar a consciència el duel d’aquest divendres, ja que és un partit molt complicat. Tenim molt de respecte cap a aquest Voltregà”.

Els de Ricard Ares ocupen la tercera posició de la taula per mèrits propis, i d’aquí vénen les paraules d’elogi de Ricard Muñoz: “El Voltregà té jugadors molt joves, amb molta qualitat, que aporten molta frescor i capacitat d’improvisació, però al seu costat hi ha jugadors molt experimentats, capaços de portar el ritme del partit. Serà un duel molt difícil”.

Divendres, en lloc del cap de setmana

Per últim, preguntat pel fet de jugar divendres en lloc de fer-ho el cap de setmana, l’entrenador del Barça desitja que els socis i els aficionats responguin i donin suport a l’equip: “En altres seccions, com la de futbol sala, jugar el divendres a la nit ha estat un èxit. Esperem que l’hoquei patins també tingui una bona acollida i que la gent vingui a veure un molt bon partit d’hoquei. El Voltregà té moltes coses a dir i crec que serà un bon espectacle”. El partit es disputarà aquest divendres a les 20.30 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut