La Reial Societat, el rival a les semifinals de la Copa del Rei

La Reial Societat, el rival a les semifinals de la Copa del Rei

Catalans i bascos s'han vist les cares en 30 partits a la Copa -el Barça n'ha guanyat 19- amb quatre finals incloses A la Lliga, els de Martino van superar els d'Arrasate per 4-1 al Camp Nou amb gols de Neymar, Messi, Busquets i Bartra

La Reial Societat serà el rival del Barça a les semifinals de la Copa del Rei després que els bascos hagin superat l'eliminatòria contra el Racing de Santander, que en el partit de tornada al Sardinero ha pres la decisió de no disputar el partit, tot i saltar al terreny de joc.

Catalans i bascos disputaran el primer partit de semifinals el pròxim dimecres, 5 de febrer, al Camp Nou a les 22 hores. El partit de tornada, a Anoeta, serà el 12 de febrer a les 22 hores.

El conjunt basc i el català s'han enfrontat un total de 30 vegades en partit de Copa del Rei, dels quals els blaugranes n'han guanyat 19, aconseguint a més quatre títols en les finals. L'últim precedent va ser fa 24 anys, la temporada 1989-1990, en l'eliminatòria de quarts de final. Pel que fa a aquesta temporada, el Barça va vèncer per 4-1 a la Reial Societat amb els gols de Neymar, Messi, Busquets i Bartra.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut