Marc Bartra compleix 23 anys

Marc Bartra compleix 23 anys

Marc Bartra celebra aquest dimecres 15 de gener el seu aniversari És la seva segona temporada al primer equip i cada vegada està guanyant més protagonisme

Marc Bartra fa 23 anys aquest dimecres 15 de gener. El jove central està immers en la seva segona temporada com a jugador del primer equip després d’arribar amb només 11 anys a la disciplina blaugrana. Bartra, però, ja havia fet el seu debut amb el primer equip amb 19 anys el 14 de febrer del 2010 al Vicente Calderón en un ajustada derrota (2-1) amb l’Atlètic de Madrid. Va entrar al minut 62 substituint Jeffren i en aquella ocasió va jugar de lateral dret.

Segona temporada, més protagonisme

Aquesta temporada sembla que és la de la seva consolidació al primer equip. Una mostra és que en aquest punt del curs ja ha jugat 14 partits, només dos menys que en tota la temporada passada. Bartra ha disputat 11 partits de Lliga i en 8 d’aquests ha sortit d’inici, tota una demostració de la confiança que Tata Martino ha dipositat en el de Sant Jaume dels Domenys. En el partit de Copa del Rei que ha disputat, l’anada de setzens a Cartagena, també va ser titular, així com en el partit de Lliga de Campions contra el Celtic a Escòcia.

“Un notable alt”

El de Sant Jaume dels Domenys ha considerat que la nota del FC Barcelona és “un notable alt”, ja que “encara ens falta per arribar a l’excel·lent”. En declaracions a www.lfp.es, Bartra ha dit que “al principi ens va costar una mica agafar la dinàmica, però ara la confiança i les sensacions de l’equip després d’aquests mesos són molt bones”

A nivell personal, el central ha declarat que “estic aportant el meu gra de sorra a l’equip i tot és gràcies a la confiança que l’entrenador ha tingut amb mi”. “Ell ho va tenir clar –ha continuat– des del principi que no fitxaria a cap central i ha tirat endavant amb els que estàvem”.

"Tata Martino va tenir clar des del principi que no fitxaria a cap central i ha tirat endavant amb els que estàvem"

 “He anat de menys a més en molt poc temps i cada vegada em trobo millor dins el camp. Tot és gràcies als minuts i a la confiança que estic tenint”, ha afegit el ‘15’ del Barça, qui ha desitjat al nou any 2014 “els màxims títols possibles”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut