Andrés Iniesta: “Hem d’aprofitar que l’equip està bé”

Andrés Iniesta: “Hem d’aprofitar que l’equip està bé”

“El que ens queda és el més difícil però el més bonic”, ha dit el jugador manxec en referència als propers partits Marc Bartra ha elogiat a l’afició: “Hem d’agrair a la gent que ha vingut, han estat pocs però han animat moltíssim”

Després d’estar absent durant quatre partits, per una lesió contra l’Atlètic de Madrid, Andrés Iniesta ha tornat als terrenys de joc aquest dimecres. Ho ha fet en un partit en el qual “m’he trobat bé i les sensacions han estat molt bones”, segons ha dit el mateix Iniesta. El migcampista ha explicat que ha jugat 45 minuts perquè  “ja estava parlat” abans del partit. “Sempre s’ha d’entrar de forma progressiva i així ha estat. Em trobo com abans i es tracta de seguir sumant”, ha declarat.

El jugador manxec ha reconegut que “la eliminatòria estava encarrilada, però el partit servia per preparar el partit de dissabte” i que “hi haurà moments difícils” i per això “hem d’aprofitar que l’equip està bé”. “El que ens queda és el més difícil però el més bonic”, ha afegit.

Agraïment a l’afició

El blaugrana ha reconegut l’esforç de l’afició en una nit plujosa: “Vull agrair a l’afició i a la gent que ha vingut perquè el dia i les circumstàncies no acompanyaven”.

El proper partit és el proper dia 1 de febrer (16.00 h, Canal+ Liga i GolT) contra el València. Iniesta no es refia del conjunt de Pizzi, ja que “és un equip que sempre costa i té molts bons jugadors. encara que estigui vivint moments difícils”.  

A continuació exposem les declaracions de Marc Bartra:

 “Potser no acompanyava massa el temps, però jo m’ho he agafat amb la mateixa il·lusió que sempre”.

“Hem fet un bon partit defensiu i també ofensiu”.

“Tot i rebre el primer gol, l’equip ha continuat, de menys a més, i hem tirat endavant”.

“Hem d’agrair a la gent que ha vingut, han estat pocs però han animat moltíssim. Se’ls ha escoltat molt”.

“El més important és intentar millorar les accions estratègia als entrenaments, però també estem fent mal en accions d’atac”.

“A la semifinal hi haurà partits molt bons per veure i jugar. Esperem jugar bé i passar a la final”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut