Gerardo Martino: “El València anirà a més”

Gerardo Martino: “El València anirà a més”

Segons el tècnic, el rival, que “ha tingut una evolució” en els últims partits, es presenta al Camp Nou ple de canvis Creu que aquesta “és una jornada molt important” a la Lliga, perquè els tres equips capdavanters afronten “partits molt difícils”

Aquest dissabte visita el Camp Nou el València, que no ha guanyat cap dels seus últims cinc partits oficials. Tot i aquesta dinàmica negativa, Gerardo Martino detecta una certa millora en l’equip xe: “Indubtablement l’equip ha tingut una evolució. Va fer una bona eliminatòria de quarts contra l’Atlètic de Madrid i va fer un bon partit amb el Màlaga. És un equip que anirà a més”. A hores d’ara és desè a la classificació.El València va fer una bona eliminatòria contra l’Atlètic i un bon partit amb el MàlagaEl València ha patit molts canvis en les darreres hores. Han deixat l’equip, entre d’altres, Guardado, Pabón i Postiga, mentre que hi han arribat el davanter Vargas i l’exblaugrana Keita, que no està convocat. Totes aquestes novetats poden generar alguns “dubtes” en la preparació del matx, tal com ha reconegut Martino en la roda de premsa d’aquest divendres.

Sobre la jornada de Lliga, el tècnic blaugrana creu que es pot produir alguna sorpresa en els partits dels tres equips capdavanters. “És una jornada molt important. Crec que tots tres equips tenim partits molt difícils”, ha explicat. Cal recordar que, a banda del Barça-València, es juguen diumenge un Atlètic de Madrid-Reial Societat i un Athletic Club-Reial Madrid.Ja som al febrer i ara cada equivocació probablement es pagui caraUn cop superats aquests partits, els tres primers de la Lliga afrontaran les semifinals de Copa. “Nosaltres tenim al davant un rival molt difícil que ens exigirà el màxim”, ha declarat Martino sobre la Reial Societat. Sobre l’altra eliminatòria, que serà un derbi madrileny, ha assegurat: “Són partits que desgasten físicament i mentalment, però tots dos estan preparats per afrontar compromisos així”.

Pel que fa a tota aquesta sèrie de partits, Martino ha conclòs: “Ja som al febrer i ara cada equivocació probablement es pagui cara”. Màxima precaució, doncs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut