El Barça treballa dissabte a València

El Barça treballa dissabte a València

Després de la victòria contra el Panathinaikos, els jugadors de Pascual han volat directament a València, on s'entrenen aquest dissabte a la tarda L’única baixa continua sent la de Lampe, que segueix a Barcelona recuperant-se de la cervicàlgia

El FC Barcelona és a València des d’aquesta passada matinada. L’equip barcelonista, després de jugar i guanyar a la complicada pista del Panathinaikos (56-63), va agafar el mateix vol xàrter que l’havia dut a la capital hel·lena per dormir ja a la capital del Túria. Els barcelonistes van arribar al voltant de les 4 de la matinada.

Matí lliure

El cos tècnic va considerar important que els jugadors, després de l’esforç fet a Atenes i del llarg viatge de més de tres hores, poguessin descansar aquest matí, amb la qual cosa el matí els jugadors han pogut dormir i reposar fins a l’hora de dinar.

Entrenament a les 19 hores

L’equip, que tindrà reunió tàctica per analitzar el rival d’aquest diumenge, el València Basket de Perasovic, s’entrenarà aquest vespre a la mateixa hora que jugarà demà (19 hores) el partit que serà retransmès en directe per Teledeporte.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut