El blaugrana Jordi Torras, de quatre a sis setmanes de baixa

El blaugrana Jordi Torras, de quatre a sis setmanes de baixa

El català es perdrà el que resta del Campionat d’Europa El capità blaugrana i de la selecció es va lesionar en una jugada fortuïta amb el seu company Fernandao

S’ha confirmat la lesió de Jordi Torras i el capità blaugrana i de la selecció espanyola està entre quatre i sis setmanes de baixa. L'RFEF ha fet públic l’informe mèdic del jugador i ha comunicat que el català té un esquinç de grau dos del lligament lateral intern del genoll esquerre i es perd el que queda del Campionat d’Europa.

Amb aquesta lesió, Torras, podria arribar a perdre’s quatre partits de Lliga (Peñíscola Bodegas Dunviro, Burela Pescados Rubén, ElPozo Múrcia i Azkar Lugo) i el partit de quarts de final de la Copa del Rei (Manacor), i la seva participació en la Copa d’Espanya de Logronyo està en perill amb el FC Barcelona Alusport.

La seva baixa seria molt sensible i s’hauria d’unir a la d’Igor i la de Cristian, tot i que el porter madrileny podria reaparèixer després de la parada obligada per la disputa del Campionat d’Europa de seleccions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut