Cardoner: “Treballem perquè la distribució d’horaris sigui equitativa”

Cardoner: “Treballem perquè la distribució d’horaris sigui equitativa”

El vicepresident social del Club explica que la davallada de l’assistència al Camp Nou es deu a diversos factors, que bàsicament són l’horari, la climatologia i la competició de Copa del Rei

El vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, ha explicat que el Club treballa per millorar l’assistència al Camp Nou, que ha patit una davallada en les últimes setmanes. “Diversos factors influeixen en aquest descens d’assistència, però bàsicament parlem dels horaris, de la climatologia, de la competició en joc, especialment en el cas de la Copa del Rei, i, en el cas d’aquesta competició, en la seqüència dels rivals...”. I ha donat com a exemple les semifinals de l’any passat davant el Reial Madrid, a les nou de la nit, en què hi va haver una assistència de 95.002 espectadors.

Cardoner ha apuntat que “l’assistència al Camp Nou ha registrat a aquestes alçades de la temporada un descens xifrat en un 8%, centrat bàsicament en la Copa del Rei, mentre que a la Champions aquesta xifra és positiva”. Davant aquesta situació, s’ha establert, a través del directiu Manel Arroyo -responsable a la Junta Directiva de l’àrea de Mèdia i Patrocini-, un diàleg permanent amb la Lliga de Futbol Professional i els operadors de televisió per aconseguir que la distribució d’horaris sigui equitativa amb els principals competidors de les competicions, per tal d’evitar greuges comparatius. A més, el Club treballa per seguir millorant l’antelació amb la qual s’informa dels horaris definitius.

Així mateix, el Club està desenvolupant una estratègia comercial des de principis d’aquesta temporada que ha permès establir unes vendes de localitats fins i tot superiors a les de la temporada passada, en un context de crisi econòmica. S’han establert 25 nous punts de venda a la ciutat de Barcelona, en centres d’informació turística i botigues Barça. A aquestes alçades de la temporada s’han venut prop de mig milió de localitats, xifra mínimament superior a la registrada la temporada passada.

El vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, també ha anunciat que el FC Barcelona no estudia penalitzar els socis abonats que no assisteixin a l’Estadi. “Nosaltres no tractem amb clients, sinó amb socis, que són els propietaris del Club, i el que hem de fer és ajudar-los”.

Finalment, fa una crida a l’afició barcelonista: “Estem a la recta final, estem lluitant en tres competicions i ara més que mai necessitem que tots estiguem al costat de l’equip. En els moments importants els socis sempre han ajudat l’equip”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut