El Barça afronta un calendari atapeït amb tres partits en sis dies

El Barça afronta un calendari atapeït amb tres partits en sis dies

El FC Barcelona inicia aquest dissabte una sèrie de tres partits en menys d’una setmana Els homes de Ricard Muñoz jugaran a Alemanya contra l’SKG Herringen, a Vilanova, i, finalment, al Palau Blaugrana contra el Muralla Òptica Blanes

El FC Barcelona avança amb pas ferm a l’OK Lliga i també a la Lliga d’Europa, però, entre el 8 i el 13 de febrer, ha de fer front al repte de jugar tres partits en només sis dies. L’equip de Ricard Muñoz té un calendari atapeït, en el qual haurà de fer front a un viatge a Alemanya i a dos partits d’OK Lliga contra Vilanova i Muralla Òptica Blanes.

La propera cita és aquest dissabte, 8 de febrer (18 hores), a la pista de l’SK Germania Herringen, un equip alemany que està vivint el seu primer curs a la Lliga d’Europa. El partit correspon a la cinquena jornada de la fase de classificació i el Barça ja té garantida la presència als quarts de final, però té l’objectiu d’acabar primer de grup.

Dos duels d’OK Lliga

Sense temps per recuperar-se del viatge a terres germàniques, el Barça anirà a Vilanova i la Geltrú el dilluns 10 de febrer (21 hores) per disputar un partit avançat en el calendari, corresponent a la 19a jornada d’OK Lliga.

I, tres dies més tard, el dijous 13 de febrer (21 hores), els blaugranes tornaran a posar-se els patins per rebre el Muralla Òptica Blanes. Els de Ramon Benito visitaran el Palau Blaugrana en el primer duel de la jornada 18.

Esperant el Porto

Després d’una intensa setmana, la plantilla de Ricard Muñoz tindrà més d’una setmana per preparar a consciència el transcendental duel contra el Porto, que tindrà lloc el dissabte 22 de febrer (21.00 hores) al Palau Blaugrana. En joc hi haurà el primer lloc del Grup D, que és propietat dels portuguesos.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut