L’UNES FC Barcelona tanca la 1a fase amb triomf (80-23)

Dissabte passat el bàsquet en cadira de rodes blaugrana va tancar la Primera Fase de la Lliga Nacional davant l'equip valencià dels Rangers amb un triomf contundent

La primera fase de la competició ja és historia per a l’UNES FC Barcelona. Els blaugranes van superar el CB Rangers i ara el Basketmi Ferrol, el BSR Orto Tres Cruces de Zamora i el Joventut Badalona BSR seran els rivals dels blaugranes per arribar a la fase final.

Endollats a la sortida

L'UNES Barça va començar el primer quart molt ficat dins del partit i amb un parcial de 8-0 en set minuts ja es veia la intensitat dels locals.

Fent els sistemes de joc, defensant amb força i jugant en equip, només van permetre encistellar una vegada a l’equip valencià. Van acabar el primer quart amb un avantatge de 17-2.

El segon quart va seguir la mateixa tònica, però el Barça fallava molt sota cistella i amb bones posicions de tirs. El quart va acabar amb un marcador favorable de 29-8.

Concentració màxima

Al tercer quart els blaugranes van fer una sortida molt agressiva i amb defenses pressionants, la qual cosa els va permetre fer un parcial de 10-4 en set minuts per acabar el quart amb 47-18.

A l'últim quart també van sortir molt concentrats els barcelonistes, treballant bé la defensa i provocant moltes possessions de vuit segons a pista pròpia de l'equip valencià. Amb un parcial de 20-0 en vuit minuts es va deixar el marcador molt favorable per finalitzar el partit amb un resultat de 80-23.